Jesper Hussfelt ny delägare i Coscorer

Coscorer kan idag berätta att Jesper Hussfelt kliver in som delägare i företaget. Coscorer tillhandahåller ett digitalt systemstöd för idrottsföreningar där syftet är att digitalisera idrottsföreningars strukturer, arbetssätt samt kompetensutveckling.

Eric Hörnell, VD Coscorer: - Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Jesper Hussfelt som ny delägare i Coscorer. Det känns otroligt positivt att vi får in Jesper i teamet och vi är övertygade om att Jespers kompetens, nätverk och förmåga att få saker gjorda kommer att bidra till Coscorers väg framåt. Tillsammans vill vi revolutionera idrottsföreningarnas arbetssätt och därmed effektivisera föreningsarbetet. Coscorer vill vara med och utveckla idrottsföreningar med fokus på att skapa välfungerande och hållbara föreningar och här är vi övertygade om att Jesper kommer att vara en viktig pusselbit på vägen.

Jesper Hussfelt: - Jag har själv rötter i föreningslivet och har bland annat suttit som sportchef och ordförande i föreningar. Jag om någon vet hur viktigt tydlighet , struktur och bra internkommunikation är och hur svårt det kan vara att nå ut brett i en förening. Coscorer kommer att kunna hjälpa många idrottsklubbar och det här är ett digitalt verktyg som inte kom en dag för tidigt.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Eric Hörnell, Grundare & VD, Coscorer, +46 70 493 50 13
eric.hornell@coscorer.se

Jesper Hussfelt, Delägare, Coscorer
jesper.hussfelt@coscorer.se 
Scroll to top